Markedsstatusundersøgelse og udviklingsudsigtsanalyse for PM

07-09-2023


         Markedsstatusundersøgelse og udviklingsudsigtsanalyserapport for pulvermetallurgi 

                                                        fra 2022 til 2026

powder metallurgy


Pulvermetallurgi er en procesteknologi til fremstilling af metalmaterialer, kompositmaterialer og forskellige typer produkter ved hjælp af metalpulver (eller en blanding af metalpulver og ikke-metallisk pulver) som råmaterialer, som formes og sintres. Pulvermetallurgi deler ligheder med keramikproduktion, da begge falder ind under kategorien pulversintringsteknologier. Som følge heraf kan en række nye pulvermetallurgiteknikker også anvendes til fremstilling af keramiske materialer. På grund af fordelene ved pulvermetallurgiteknologi er den blevet en nøglespiller i løsningen af ​​nye materialeudfordringer og spiller en central rolle i udviklingen af ​​nye materialer.


Pulvermetallurgiomfatter pulverproduktion og produkter. Pulverproduktion er primært en metallurgisk proces, som navnet antyder. På den anden side strækker pulvermetallurgiprodukter sig ofte langt ud over materialer og metallurgi, og de involverer ofte en række discipliner såsom materialevidenskab, maskinteknik og mekanik. Moderne metalpulver 3D-print kombinerer især maskinteknik, CAD, reverse engineering, lagdelingsfremstillingsteknologi, CNC-teknologi, materialevidenskab og laserteknologi, hvilket gør pulvermetallurgi-produktteknologi til en omfattende disciplin, der spænder over flere felter.


Med hensyn til produktion og salgsskala viste data fra 53 virksomheder i pulvermetallurgiindustrien i Kina ifølge statistikker fra China Powder Metallurgy Professional Association, at industrien opnåede en produktionsvolumen på 163.600 tons, hvilket repræsenterer en vækst fra år til år. på 39,40% og en salgsvolumen på 161.700 tons, svarende til en år-til-år vækst på 43,15%. Gennem en kontinuerlig kombination af introduktion af avanceret udenlandsk teknologi og uafhængig udvikling og innovation oplever den kinesiske pulvermetallurgiindustri og teknologi begge hurtig vækst. Det er en af ​​de hurtigst voksende sektorer i Kinas generelle maskin- og komponentindustri, hvor industriens outputværdi stiger med en hastighed på 35% om året. Den globale fremstillingsindustri accelererer sit skift til Kina med hurtig udvikling inden for industrier som bilindustrien, maskinfremstilling, metalindustri, rumfart, instrumentering, hardwareværktøjer, ingeniørmaskiner, elektronik og husholdningsapparater og højteknologiske industrier. Dette har bragt hidtil usete udviklingsmuligheder og betydelig markedsplads til pulvermetallurgiindustrien.


Desuden har Kina opført pulvermetallurgiindustrien som en prioriteret udvikling og opmuntret udenlandsk investeringssektor, hvilket indikerer en lovende udsigt for dens fremtidige vækst."



Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik